Jersy Hijab

€ 6,95

Niet je gewone jersey hijab, onze premium jersey is een cult-favoriet en heeft ons de #KingofJersey-titel opgeleverd dankzij zijn perfecte gewicht, stretch, grootte en kwaliteit.

Categories: Ayah , Hijab , Jersey

Niet je gewone jersey hijab, onze premium jersey is een cult-favoriet en heeft ons de #KingofJersey-titel opgeleverd dankzij zijn perfecte gewicht, stretch, grootte en kwaliteit. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan in katoen van superieure kwaliteit in een elastische, middelzware jersey-afwerking, perfect om te trainen en voor alle dingen casual. Zie het als je overal-hijab die je gewoon kunt weggooien! Geen undercap of pinnen nodig voor deze perfecte stof. In voorraad, je wilt dit essentieel in alle kleuren die je niet kunt missen. Het heeft een warme beige tint die oneindig draagbaar is, ongeacht het seizoen.

Met de hand wassen of in de machine wassen, uw jersey hijabs op warm houden met alleen andere sjaals in dezelfde kleuren. Tuimel droog op laag. Voor make-up of olievlekken, spot behandelen met vlekkenverwijderaar.

Deze stof kan krimpen in de was - eenmaal gestreken, is hij zo goed als nieuw! 95% viscose; 5% Lycra.

Afmetingen: 180cm x 70cm

vandaag besteld voor 22:00 morgen in huis